parapromed αποσυμπιεστής για χαλάρωση μέσης και πλάτης - χρώμα μοβ

26,24 € με Φ.Π.Α

34,98 € με Φ.Π.Α

727538677

Νέο προϊόν

Διαθέσιμο

Υλικό υψηλής ποιότητας
Μεσαία αφρώδη λωρίδα (χρώμα Μοβ)
Βελτιώστε την ευελιξία σας αποσυμπιέζοντας την πλάτη σας ενώ απολαμβάνετε ένα βαθύ τέντωμα.
Ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη και τους κουρασμένους μύες με μόνο 10 λεπτά την ημέρα! Αποκτήστε αυτή τη γλυκιά ανακούφιση σε λίγα λεπτά!

Περισσότερες λεπτομέρειες

• Ανακουφίζει από τον πόνο στην πλάτη 
Δώστε στον εαυτό σας το πιο παραδεισένιο, χαλαρωτικό, τέντωμα πλάτης που λαχταρά η πλάτη σας.
Η τοποθέτηση του Συσκευή τεντώματος πλάτης‘Parapromed’ θα ανακουφίσει γρήγορα τον συνεχή πόνο στην πλάτη σας που προκαλείται από δύσκαμπτους μύες, κήλη με δίσκους, ισχιαλγία, σκολίωση, δίσκους διόγκωσης, στένωση της σπονδυλικής στήλης και τσίμπημα των νεύρων.
• Επαναφέρει τη φυσική καμπυλότητα - Επαναφέρει την υγιή, ισχυρή, φυσική καμπυλότητα της πλάτης σας.
Σας δίνουμε μια πιο υγιή, σίγουρη και πιο ελκυστική εμφάνιση!
• Διορθώνει τη στάση του σώματος – διορθώνει εύκολα τις ανισορροπίες του σώματος αποτρέποντας τους κουρασμένους μυς.
Αυτό σημαίνει περισσότερη ενέργεια για να ξοδέψετε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά!
• Βελτιώνει την ευελιξία –
Βελτιώστε την ευελιξία σας αποσυμπιέζοντας την πλάτη σας ενώ απολαμβάνετε ένα βαθύ τέντωμα.
Ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη και τους κουρασμένους μύες με μόνο 10 λεπτά την ημέρα! Αποκτήστε αυτή τη γλυκιά ανακούφιση σε λίγα λεπτά!
Αποτελεσματική για αυτά τα προβλήματα
• Κάτω και άνω πόνος στην πλάτη
• Κακή στάση του σώματος
• Sciatica και τσίμπημα των νεύρων
• Πόνος στο ισχίο
• Σκληροί μύες της πλάτης
• Δίσκοι διόγκωσης και κνησμού
• Οσφυϊκή αρθρίτιδα και εκφυλισμός της σπονδυλικής στήλης
Νιώστε τα οφέλη!
• 88 Acupoints - Χαλαρώστε πάνω από 88 σημεία συγκέντρωσης που μιμούνται μια αρχαία κινεζική μορφή φαρμάκου που μασάζ βαθιά την πλάτη σας, ανακουφίζοντας τον πόνο. Απλώς ανοίξτε το αγαπημένο σας μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι σας και απολαύστε ένα άνετο χαλαρωτικό τέντωμα ενώ βλέπετε τηλεόραση η σερφάρετε.
• 3 Ρυθμίσεις - Επιλέξτε μεταξύ τριών επιπέδων για το τέλειο χαλαρωτικό τέντωμα που αναζητά η πλάτη σας. Δουλέψτε το δρόμο σας καθώς η πλάτη σας γίνεται πιο ευέλικτη και πιο δυνατή!

Μόλις χαλαρώσουν οι μύες της πλάτης, το πίσω φορείο μπορεί να ξεκινήσει τη δουλειά του να επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη κάθετα, δημιουργώντας χώρο μεταξύ των σπονδύλων. Αυτό εξουδετερώνει τις φυσικές επιπτώσεις της βαρύτητας, η οποία τραβά τη σπονδυλική στήλη κάτω καθώς μεγαλώνουμε.

Πώς το χρησιμοποιώ;
1. Τοποθετήστε το πίσω μέρος Συσκευή τεντώματος πλάτης Parapromed στο έδαφος, αψίδα προς τα πάνω.
2. Επιλέξτε το επίπεδο καμπυλότητας. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε από την πρώτη ρύθμιση.
3. Ξαπλώστε αργά στη Συσκευή, διατηρώντας τη σπονδυλική σας στήλη στο κεντρικό κενό.
4. Τοποθετήστε το αγαπημένο σας μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι σας και απολαύστε το χαλαρωτικό τέντωμα!
5. Κυλήστε μετά από 5-10 λεπτά και συνεχίστε με την ημέρα σας!

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην καρέκλα μου ενώ δουλεύω ή παίζω βιντεοπαιχνίδια;
Ναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πίσω φορείο μας σε οποιαδήποτε καρέκλα ή κάθισμα για ανακούφιση ενώ εργάζεστε, οδηγείτε, χαλαρώνετε ή παίζετε βιντεοπαιχνίδια.

Πόσο καιρό πρέπει να το χρησιμοποιήσω;
Σας συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε για 5-10 λεπτά δύο φορές την ημέρα για αρχάριους. Μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ή το επίπεδο της συνεδρίας σας όταν νιώθετε άνετα να το κάνετε.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τότε θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να το κάνουμε σωστά ή τα χρήματά σας πίσω! Υποστηρίζουμε έντονα την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας για να ανακουφίσουμε τον πόνο στην πλάτη

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εξυπηρέτηση πελατών και θα λύσουμε με χαρά τυχόν προβλήματα και ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

 

Μπορεί αυτό να βοηθήσει με την ισχιαλγία μου, τον εκφυλισμό της σπονδυλικής στήλης, τους διογκωμένους δίσκους και άλλα προβλήματα;

Ναι! H Συσκευή τεντώματος πλάτης (parapromed)  μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου, με πολλά από αυτά τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και της πλάτης.

Η επιμήκυνση και το τέντωμα της σπονδυλικής στήλης μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση της συμπίεσης στο ισχιακό νεύρο, προσφέροντας έτσι ανακούφιση από τον πόνο της ισχιαλγίας. Η δημιουργία χώρου μεταξύ των σπονδύλων βοηθά επίσης στην ανακούφιση του πόνου των διογκωμένων δίσκων και μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της ολικής κήλη του δίσκου. Γενικά, εάν ο πόνος της σπονδυλικής στήλης σας προκαλείται από συμπίεση, το πίσω φορείο μας μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία χώρου και ελευθερίας.

Πώς λειτουργεί;
Συσκευή τεντώματος πλάτης Parapromed επικεντρώνεται στη δράση του παθητικού τεντώματος. Οι μύες που είναι πλήρως χαλαροί θα τεντωθούν περισσότερο και το πίσω φορείο μας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη θεραπευτική άνεση.
7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: