parapromed αυχένα και πλάτης χαλάρωση με μαγνητοθεραπεία - χρώμα μαύρο

22,97 € με Φ.Π.Α

30,62 € με Φ.Π.Α

727538239

Νέο προϊόν

Διαθέσιμο

Υλικό υψηλής ποιότητας
Πίεσης σημείων με μαγνήτες
Ο Τεντωτήρας λαιμού ανακουφίζει σημαντικά τον πόνο στον αυχένα, τους πονοκεφάλους και την ακαμψία σε όλο τον σώμα. 
Ανακουφίστε γρήγορα και άνετα τον πόνο στον αυχένα, τους πονοκεφάλους και το άγχος, με μόλις 10 λεπτά την ημέρα.

                                                       

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μασάζ αυχένα, πλάτη τέντωμα, αυχενική έλξη, στάση διορθωτή, βελονισμός, σπονδυλική στήλη μασάζ τέντωμα χαλάρωση, γιόγκα, οσφυϊκή υποστήριξη, ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτηόταν ακουμπάτε το κεφάλι σας στο Τεντωτήρας λαιμού το Parapromed  οι άκαμπτοι μύες του λαιμού σας τεντώνονται δημιουργώντας αποσυμπίεση αυτών των μυών
Καθώς ο λαιμός τεντώνει τις αρθρώσεις στο λαιμό και τη σπονδυλική στήλη, απορροφούν περισσότερα από τα απαραίτητα υγρά και οξυγόνο
Ανακουφίστε τον πόνο στο λαιμό, τους πονοκεφάλους και το άγχος                                    Αποτελέσματα σε μόλις 10 λεπτά την ημέρα                                                                          Υποφέρετε από πόνο στον αυχένα;
Είτε το αντιμετωπίζετε ως έντονο πόνο ή θαμπό  πόνο, ο πόνος στον αυχένα μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. 
Εάν δεν φροντίζετε το λαιμό σας, μπορεί να είναι επιζήμιο για τη μακροχρόνια υγεία και την ποιότητα ζωής σας.
Ο Τεντωτήρας λαιμού Parapromed ανακουφίζει σημαντικά τον πόνο στον αυχένα, τους πονοκεφάλους και την ακαμψία σε όλο τον σώμα. 
Ανακουφίστε γρήγορα και άνετα τον πόνο στον αυχένα, τους πονοκεφάλους και το άγχος, με μόλις 10 λεπτά την ημέρα.
Δοκιμάστε το στο σπίτι για 60 ημέρες και εάν δεν βλέπετε αποτελέσματα ή δεν είστε ευχαριστημένοι για οποιονδήποτε λόγο, επιστρέψτε το για τα χρήματά σας πίσω.
Οφέλη διάρκειας ζωής
Ο πόνος στον αυχένα και το άγχος μπορεί να έχουν τεράστιο φόρο στο σώμα σας.  
Μερικά μακροπρόθεσμα οφέλη από τον πόνο στη ζωή και χωρίς άγχος είναι:

• Λιγότεροι πονοκέφαλοι, ημικρανίες και πονοκέφαλοι έντασης
• Επιβράδυνση γήρανσηs
• Καλύτερη στάση
• Καλύτερος ύπνος  τις  νύχτες
• Αυξημένα επίπεδα ενέργειας
• Ψυχική ευεξία
• Χαμηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης
• Ελεγχόμενα επίπεδα χοληστερόλης και  γλυκόζης
• Μειωμένες πιθανότητες για ασθένειες που σχετίζονται με το στρες, όπως καρδιακές
παθήσεις και Αλτσχάιμερ
Νιώστε τα οφέλη!
• 13 σημεία Acupressure και  μαγνητοθεραπεία                                     
Χαλαρώστε πάνω από 60 σημεία acupressure που μιμούνται μια αρχαία κινεζική μορφή φαρμάκου με μασάζ  βαθιά τον αυχένα και την πλάτη σας, ανακουφίζοντας από το άγχος και τον πόνο στον αυχένα. Όλοι γνωρίζουν πόσο κοστίζουν η Φυσιοθεραπεία, οι Χειροπράκτες και τα Μασάζ.
Αποκτήστε παρόμοια ισόβια οφέλη με το Τεντωτήρα  λαιμού Parapromed  σε ένα κλάσμα του κόστους.
3 Ρυθμίσεις                                                                                                                         Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία επίπεδα για το τέλειο τέντωμα που λαχταρά ο λαιμός σας.          Δουλέψτε με τον τρόπο σας καθώς ο λαιμός σας γίνεται πιο ευέλικτος και υγιέστερος
Πώς λειτουργεί?
Παρέχοντας φυσική έλξη του τραχήλου της μήτρας, Ο Τεντωτήρας λαιμού Parapromedείναι σε θέση να τεντώνει ή να χαλαρώνει ήπια τους δύσκαμπτους μύες του λαιμού, ενώ παράλληλα επεκτείνει τον μεσοσπονδύλιο χώρο της άνω σπονδυλικής στήλης σας.

Βοηθά στην οξυγόνωση των μυών του λαιμού, των συνδέσμων και των τενόντων σας. Παρέχοντας ανακούφιση από τον πόνο και κινητικότητα στις ωμοπλάτες, στο λαιμό και στον νωτιαίο μυελό.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τότε θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να το κάνουμε σωστό ή τα χρήματά σας πίσω!                                        Υποστηρίζουμε έντονα την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας για την ανακούφιση του πόνου στον αυχένα.
Μπορεί αυτό να βοηθήσει με τον πόνο στον αυχένα, τον σκληρό λαιμό, τους ώμους, τους διογκωμένους δίσκους και άλλα προβλήματα;
Ναί! Το τέντωμα του λαιμού μας μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου με πολλά από αυτά τα προβλήματα του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης.

Παρέχοντας φυσική έλξη του τραχήλου της μήτρας, το (parapromed)  είναι σε θέση να τεντώνει ή να χαλαρώνει απαλά τους μυς του λαιμού σας, ενώ παράλληλα επεκτείνει τον μεσοσπονδύλιο χώρο της άνω σπονδυλικής στήλης σας.                                                                                                       
Βοηθά στην οξυγόνωση των μυών του λαιμού, των συνδέσμων και των τενόντων σας. Παρέχοντας ανακούφιση από τον πόνο και κινητικότητα στις ωμοπλάτες, στο λαιμό και στον νωτιαίο μυελό.
Ανακουφίστε τον πόνο στο λαιμό και την ακαμψία σας
• Ανακουφίστε τον χρόνιο πόνο στον αυχένα, την ακαμψία και τους πονοκεφάλους          Χαλαρώστε, χαλαρώστε και νιώστε τον πόνο στον αυχένα να σβήνει. Ανακουφίστε τους πονοκεφάλους και τους δύσκαμπτους μυς του αυχένα καθώς τεντώνετε και χαλαρώνετε.  Σηκωθείτε και νιώστε το κεφάλι σας να ζυγίζει ελαφρύ σαν φτερό! Ξεκινήστε να απολαμβάνετε τις μέρες σας χωρίς άγχος.
• Επαναφέρει τη φυσική καμπυλότητα - Επαναφέρει την υγιή, φυσική καμπυλότητα του λαιμού σας. Σας δίνει μια πιο υγιή, σίγουρη και ψηλότερη εμφάνιση!                                  Ανθυγιεινές συνήθειες του κεφαλιού γέρνει προς τα εμπρός όταν είναι στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή όλη την ημέρα.
• Ανακουφίζει από το άγχος - το άγχος δεν είναι εύκολο στο μυαλό σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν άγχος στο λαιμό και τους ώμους τους. Αυτό σας οδηγεί σε «βαριά» συναισθήματα που μπορεί να είναι συντριπτικά, να τεντώνετε το μυαλό σας και να σας κουράζετε πολύ γρήγορα. Με μόλις 10 λεπτά την ημέρα στο Τεντωτήρα λαιμού (parapromed), θα νιώσετε το άγχος να σβήνει από το λαιμό και τους ώμους σας. Το μυαλό σας θα καθαρίσει και θα νιώσετε ανανεωμένοι, συγκεντρωμένοι και γεμάτοι ενέργεια!
Παρέχοντας φυσική έλξη ο Τεντωτήρας λαιμού το (parapromed)  είναι σε θέση να τεντώνει ή να χαλαρώνει ήπια τους μυς του λαιμού σας, ενώ παράλληλα επεκτείνει τον μεσοσπονδύλιο χώρο της άνω σπονδυλικής στήλης σας.                                                      Βοηθά στην οξυγόνωση των μυών του λαιμού, των συνδέσμων και των τενόντων σας. Παρέχοντας ανακούφιση από τον πόνο και κινητικότητα στις ωμοπλάτες, στο λαιμό και στον νωτιαίο μυελό.
Πώς λειτουργεί;
ο Τεντωτήρας λαιμού το (parapromed) εστιάζει στη δράση του παθητικού τεντώματος Οι μύες που είναι πλήρως χαλαροί θα τεντωθούν περισσότερο και το πίσω φορείο μας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη θεραπευτική άνεση.
Μόλις χαλαρώσουν οι μύες της πλάτης, ο Τεντωτήρας λαιμού το Parapromedμπορεί να ξεκινήσει τη δουλειά του να επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη κάθετα, δημιουργώντας χώρο μεταξύ των σπονδύλων. Αυτό εξουδετερώνει τις φυσικές επιδράσεις της βαρύτητας, η οποία τραβά τη σπονδυλική στήλη κάτω Καθώς μεγαλώνουμε.

Εγγύηση 60 ημερών χωρίς κίνδυνο
Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εξυπηρέτηση πελατών και θα λύσουμε με χαρά τυχόν προβλήματα και ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: